Logotip de Adolescents.cat

4 postures sexuals que potser no coneixes

per Redacció, el 3 de maig de 2021 a les 08:33
Hi ha una infinitat de postures per practicar sexe. Ara bé, una de les més conegudes - i utilitzades - entre les parelles heterosexuals és la del missioner: còmoda, amb molt contacte físic i visual, i amb molta sensibilitat. Tot i això, sovint pot semblar bàsica: és per això que en els darrers anys s'han posat de moda quatre noves versions d'aquesta postura clàssica:

 La primera és el missioner "pinça", també coneguda com a sofà, perquè és perfecta per fer-ho sobre aquest moble. La noia se situa a sota i el noi al damunt. Ella té les cames doblegades i elevades, de manera que deixa més espai per moure's. Això fa que pugui envoltar els malucs de la noia, i moure's amunt i avall o d'un costat a l'altre, mentre els dos tenen llibertat per fer-se petons.


 També existeix el missioner "apassionat", en què la noia, estirada panxa amunt, té les cames aixecades i recolzades a les espatlles del noi, que està de genolls i amb l'esquena recta. Aquesta postura facilita les vistes dels dos membres de la parella i una penetració més profunda, que es pot accentuar si ell agafa la noia dels malucs.

 D'altra banda, també hi ha el missioner "bloquejador", en què la noia tanca les cames. Això provoca més pressió a les parets de la vagina i que el penis hi faci més contacte.


Per últim trobem el missioner "agafat", en què ell està dempeus i agafa les cames de la noia, que té l'esquena i el cap recolzats en una superfície horitzontal. Segons sigui la comoditat a l'hora de la penetració, la dona pot doblegar les cames o estirar-les. La posició és molt còmoda per als dos.

leonardo dicaprio kiss GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: