Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els 10 tipus de persones que hi ha a WhatsApp: amb quina et sents identificat?

per Redacció, el 29 d'abril de 2021 a les 14:49
La manera en com interactuem amb la tecnologia i l'ús que fem de les apps i les xarxes socials és un reflex, en part, de la nostra manera de ser. Així ho han explicat diversos experts a El País els quals assenyalen els 10 tipus de persona que podem trobar a WhatsApp, són aquestes:

 


Versió sense playbuzz:

El que ho contesta tot: Segons la sociòloga Rosario Guillén aquests tipus de persones acostumen a tenir la necessitat de sentir-se acceptades i pertànyer al grup. Són força dependents i sensibles: per ells pot ser una ofensa que algú no els contesti un missatge.

El que gairebé sempre contesta amb emoticones: Aquest tipus de persones acostumen a ser astutes i intel·ligents: fan servir les emoticones per no implicar-se massa en la conversa i fugir de possibles conflictes, però alhora per mostrar que estan al cas i que participen.

El que sempre envia àudios: Aquests tipus de persones solen ser un pèl egocèntriques, però també pràctiques i divertides. Acostumen a optar per l'àudio perquè els permet expressar-se millor que el text i evita possibles confusions.

El que sempre proposa plans: Aquest tipus de persones acostumen a ser alegres i plenes d'energia. Encara que proposin una activitat i ningú s'hi sumi, sempre ho continuaran intentant. Són tossudes i s'esforcen per aconseguir el que es proposen.

El que sempre es queixa: Aquest tipus de persones necessiten ser el centre d'atenció i mostrar el seu poder. Acostumen a ser conflictives i de vegades ofenen els altres sense adonar-se'n.

El que surt i entra al grup tota l'estona: Aquest tipus de persones acostumen a tenir molta confiança en elles mateixes i són independents. Quan volen desconnectar o una conversa no els interessa surten del grup sense por de ser jutjats.

El que sempre fa grups nous: Aquest tipus de persones, com era d'esperar, són organitzades i odien que els seus plans no vagin segons el previst. Els encanta estar amb els amics i els agrada sentir-se útils i valorats.

El que triga molt a contestar: Aquest tipus de persones solen tenir un caràcter molt marcat i tenen molt clares les seves prioritats. Si un missatge no els interessa o creuen que no corre pressa, no el contesten i punt. Això sí, quan una persona els importa de veritat, no l'ignoren.

El que fa servir el grup per tenir converses amb una persona en concret: En la majoria de grups sempre hi ha una persona que interpel·la de manera directa un dels nostres amics. Segons la sociòloga Rosario Guillén aquest tipus de persones són transparents i sinceres, si senten simpatia cap a algú en especial no ho poden amagar, com tampoc ho fan si algú no els hi cau bé.

El que sempre comença les converses: Aquest tipus de persones són animades i motivadores per naturalesa. Els agrada fer sentir bé als altres i demostrar-los el seu amor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: