Logotip de Adolescents.cat

Quan s'acaba l'estat d'alarma? Quines mesures hi haurà quan passi?

per NacióDigital, el 28 d'abril de 2021 a les 08:46
Si les xifres de la pandèmia miloren, Catalunya durà a terme una reobertura "immediata" de tots els sectors afectats. Així ho ha ressaltat la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

Des d'aquest dilluns, la mobilitat és lliure a tot Catalunya i membres del Govern han obert la porta a continuar ampliant els horaris de la restauració, ara limitats fins a les cinc de la tarda.


Les mesures que van entrar en vigor aquest dilluns caduquen la setmana vinent, de manera que el Procicat haurà de prendre noves decisions en els propers dies. "S'ha d'acabar de debatre", ha indicat la portaveu del Govern, que també ha indicat que s'està treballant en un marc normatiu propi per afrontar la pandèmia en el moment en què s'acabi l'estat d'alarma.

I és que a partir del 9 de maig, quan acabi l'estat d'alarma, hi ha mesures que també decauen com ara el toc de queda, si bé el Govern català en podrà dictar de noves. De fet, ja s'està treballant per mantenir vigent el confinament nocturn.


Pel que fa a la possibilitat de recuperar presència de públic en competicions esportives, Budó ha apuntat que no ho veuen amb mals ulls. "Hem de mirar d'anar avançant en relaxar les restriccions que de manera dràstica ha patit el món de l'esport".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: