Logotip de Adolescents.cat

La trista notícia que Auronplay ha donat als seus seguidors

per Redacció, el 26 d'abril de 2021 a les 18:11
Auronplay ha anunciat la mort de Don Gato, la seva mascota des de feia anys. L'animal no ha pogut superar la malaltia que li van detectar fa uns dies tal com el youtuber va explicar a través de les xarxes socials. 

"Don Gato ha mort aquesta tarda, finalment no ha pogut amb la malaltia. Estic absolutament desolat i alhora ple de ràbia i ira. Una part molt gran de la meva també ha mort avui. Gràcies per aquests 8 anys", ha escrit el youtuber. 


Des de llavors que Don Gato s'ha convertit en tendència a les xarxes socials, on centenars de persones han fet arribar el seu suport al creador de continguts.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: