Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 26 d'abril de 2021 a les 14:42
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Ets moreno i ulls marrons. Els dos vivim a Barcelona i estiuegem al mateix lloc. Tens dos anys més que jo i el teu nom comença amb R. Fa temps parlàvem per DM i algun cop pel poble ens hem parlat, però mai hem estat sols. Ets el meu crush des de fa molt i crec que tot el poble ho sap menys tu. Em poso molt nerviosa quan passes amb moto pel costat i ens mirem. No crec que això t'arribi, però et penso molt. 

Noia, 15 anys 
Anem a la mateixa classe, ets introvertit i tens uns ulls blaus que em tenen boja. Des de fa un parell de mesos que he començat a sentir alguna cosa per tu... Últimament tontejem molt, però dubto que vulguis alguna cosa més, ja que encara és recent una ruptura. No ets com la resta, ets l'únic noi amb qui comparteixo valors que conec. 

Noi, 19 anys 
El passat 23 de març vaig pujar a Plaça Catalunya al tren de l'R4 destinació Vilafranca del Penedès; eren aproximadament les 14:45. Penúltim vagó crec recordar. Tu estaves asseguda prop de la finestra esquerra i miraves el mòbil. Tens els cabells castanys llisos i els ulls també castanys. Duies ulleres; jo també en duia... Com les teves però verdes, i anava vestit amb dessuadora grana. Et vaig preguntar si podia seure amb tu i tu em vas dir que sí. Ja ho sé... Una pregunta d'enze, tot s'ha de dir, però era per a encetar una conversa amb tu que no va poder ser perquè amb la Covid no es pot parlar als trens. Per la resposta diria que ets castellanoparlant. Em vaig asseure i vaig començar a utilitzar el mòbil. Tu vas baixar a l'Hospitalet de Llobregat... Recordo que duies plataformes. Si saps qui sóc, vull parlar amb tu i veure'ns altre cop... 

Noi, 17 anys 
Dubto que arribis a veure això, però tens un any més que jo i els cabells negres i arrissats. Fa temps que ens coneixem, però últimament hem parlat molt per xarxes. No sé per què quan ens veiem quasi no ens diem res. Vull que sàpigues que m'agrades, però em fa molta vergonya dir-t'ho. 

Noi, 16 anys 
Ens coneixem del gimnàs, a vegades parlem per insta però no sé com dir-te que fa mesos que em moles molt. M'agradaria conèixer-te millor i quedar algun dia. És impossible que vegis això, el teu nom comença per M. Em flipen els teus ulls. 

Noia, 19 anys 
Ens hem conegut a la carrera en plena crisis de la covid. Quan vam començar a anar a classes presencials em vaig pillar de tu. Però no t'ho dic perquè tens nòvia, perquè tenim una amistat molt bonica i perquè sóc demisexual i em costa bastant tenir res amb ningú sense espatllar-ho. Dubto que ho llegeixis, però dient-ho em sento millor. El teu nom comença per E i ets de Terrassa. 

Noi, 16 anys 
Ets una noia de Badalona de cabells llargs i ulls marrons amb algunes pigues. Ens coneixem d'aquest any i parlem per insta. No sé com dir-te que m'agrada l'artista que ets, la teva personalitat i tu literalment. Si llegeixes això (encara que no sé si ho arribaràs a fer) digues alguna cosa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: