Logotip de Adolescents.cat

El «reality show» que ho està petant a Netflix i que t'enganxarà avui mateix

per Adolescents.cat, el 2 de maig de 2021 a les 08:54
Les xarxes socials són un imprescindible en les nostres vides. És per això que el canal britànic va estrenar, el 2018, un “reality show” basat en la interacció en línea. A “The Circle” o “El Círculo”, els concursants estan sols en un mini apartament i només es relacionen entre ells a través d’un xat en el que han de posar a prova la seva popularitat.

A Netflix li va agradar la idea i l’ha explotat portant el format a altres països: Brasil, Estats Units i França. És per això que tens disponible a Netflix diferents versions d’aquest “reality” que ho ha petat en tots aquests països.


Las claves de 'The Circle', el 'reality show' de Netflix por el que  Telecinco debería preocuparse

T’expliquem més sobre aquest “reality show”. A “The Circle” els i les concursants es tanquen en un edifici completament aïllat durant tres setmanes en les que només poden mantenir contacte a través d’una plataforma controlada per veu en la que cadascú pot interpretar el rol que vulgui. Això significa que hi ha concursants que es fan passar per altres persones però s’ho han de currar per semblar autèntics. La idea és fer amistats, guanyar-se un lloc al cercle i aconseguir ser “influencer”. Quan una persona no aconsegueix popularitat, és bloquejada pels dos influecers del cercle. El premi? 100.000€!


Des del diari El Confidencial asseguren que Telencinco podria estar interessat en portar aquest format a la televisió espanyola. Després de l’èxit de “realities” com “La Isla de Las Tentaciones”, o “Mujeres y hombres y viceversa”, la cadena veu potencial a “The Circle”.

Realment aquest és un “reality” molt diferent als que hem vist fins ara, i això aportaria frescor i dinamisme. T’animem a començar a veure aquest “reality” a Netflix! T’agradaria que se’n fes la versió espanyola?

Todo lo que sabemos sobre la segunda temporada de "The Circle" | Red17
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: