Logotip de Adolescents.cat

La nova funció de WhatsApp que et permetrà estalviar temps

per Redacció, el 23 d'abril de 2021 a les 10:58
A tu també et fa mandra escoltar notes de veu eternes? Doncs tenim bones notícies. WhatsApp per fi ha posat en marxa una funció que permet accelerar la reproducció dels àudios. Així doncs, si tens descarregada l'última versió de l'app, ja pots escoltar les notes de veu en menys temps. 

Com funciona aquesta opció?

 
Molt senzill. Ara, quan algú t'enviï un àudio, t'apareixerà el símbol 1X en un costat de la capseta de reproducció. L'únic que cal fer per accelerar-ne la velocitat és prémer sobre aquest símbol. Si hi cliques un cop, el ritme augmentarà a 1.5X i si tornes a clicar-hi, incrementarà fins a 2X. 

Aquesta nova funció, doncs, inclou tres velocitats: normal, ràpida i ultraràpida (el doble de la velocitat estàndard).

Si l'opció no està disponible al teu mòbil, segurament la podràs fer servir d'aquí poc, ja que WhatsApp l'està implantant en tots els dispositius. Això sí, cal que actualitzis l'app.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: