Logotip de Adolescents.cat

Aquests famosos i famoses van decidir allunyar-se un temps de la fama

per Redacció, el 28 d'abril de 2021 a les 06:00

Tenien fama, diners, èxit en les seves carreres i milions de fans... però van decidir fer un descans de tot això. Aquests artistes, celebrities o esportistes famosos han decidit en algun punt de la seva vida fer una pausa en la seva carrera i entrar-se en una altra faceta, per dedicar més temps a les seves famílies o per reconduir la seva vida.

Emma Wattson


Emma Watson es va convertir en actriu molt jove i es va fer mundialment famosa a l'interpretar a Hermione Granger a les pel·lícules de la saga Harry Potter.

El 2008, Watson va dir que un cop acabés el contracte de Harry Potter, s'allunyaria una mica de les càmeres per poder estudiar. L'actriu va compaginar les dues facetes i es va graduar en Literatura anglesa el 2014.


El 2016, l'actriu va anunciar que deixava els rodatges durant un any i que aquest temps el dedicaria a dos objectius. "El meu propi desenvolupament personal és un d'ells", va comentar Watson a la revista Paper.

Free photo of Emma watson harry potter premiere - Me Pixels


Adele


La cantant britànica Adele va llançar el seu primer àlbum el 2008, però la seva carrera va aconseguir l'èxit absolut el 2011, amb "21". Aquest any va vendre milions de còpies i les seves cançons "Rolling in the deep" i "Someone like you" se sentien en les ràdios de mig món. Després va actuar a la gala dels Grammy del 2012, on es va emportar sis premis.

Després de la gala, diferents informacions apuntaven que la cantant es volia prendre un descans de cinc anys en la seva carrera. Una afirmació que la pròpia artista va desmentir poc després.

Però, quan l'octubre d'aquest mateix any va néixer el seu fill Angelo, les informacions van tornar a apuntar a un allunyament de la indústria. El seu següent àlbum no va arribar fins al 2015, quan va publicar "25".
File:Adele 'Adele Live 2016' - Nashville DSC04851 (29780464954).jpg -  Wikimedia Commons

Taylor Swift


La cantant de pop Taylor Swift va explicar que després de tancar el tour "1989", a finals del 2015, s'allunyaria dels focus durant una temporada.

"Crec que necessito un temps de descans. Pot ser que la gent necessiti un descans de mi ", va dir a la revista New Musical Express (NME) a ​​l'agost d'aquest any. "Quedaré amb els meus amics. No escriuré música, no", va explicar.

Entre els seus fans va créixer la preocupació que Swift abandonés la música per sempre, cosa que, en una entrevista en l'edició nord-americana de Vogue en 2016, va descartar.

"Simplement vaig decidir que després de totes les coses increïbles que m'han passat... volia viure la meva vida una mica sense la pressió sobre mi mateixa d'haver de crear alguna cosa". El seu següent treball es va publicar a l'any següent, el 2017.

File:Taylor Swift (6966830273).jpg - Wikimedia Commons

Michael Jordan


Quan en Michael Jordan, considerat un dels millors -si no el millor- jugador de bàsquet de la història, va dir que es retirava va ser una de les pitjors notícies per als aficionats a aquest esport.

A l'octubre del 1993, en una roda de premsa, va dir que no tenia res més per demostrar en el món del bàsquet. L'any següent, Jordan havia canviat el bàsquet pel beisbol, inspirat pel somni del seu pare.

Després d'aquesta aturada, poc més d'un any després, al març de 1995, Jordan va tornar a les cistelles. El 1999 va tornar a anunciar la seva retirada, una retirada que va durar menys de dos anys. El 2001 va tornar a la competició amb 38 anys, a les files dels Washington Wizards. El 2003, signaria la seva sortida definitiva.

Michael Jordan | mccarmona23 | Flickr

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: