Logotip de Adolescents.cat

Actors i actrius als que han fet fora d’alguna peli

per Redacció, el 6 de maig de 2021 a les 06:00

El novembre del 2020, Warner Bross va anunciar que Jonnhy Depp ja no formava part del repertiment de la tercera pel·li de Fantastic Beasts, que donava vida a Grindelwald.

La companyia va prescindir de l'actor perquè Depp tenia una causa judicial oberta, contra el diari The Sun per dir-li "maltractador". Els directros de la pel·lícula no volia tenir problemes.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

El de Johnny Depp no és l'únic cas, aquests són alguns exemples:


Edward Norton


El protagonista d'American History X, també conegut com Hulk, ha estat molt popular des de la pel·lícula sobre el superheroi verd del 2008. Però quan va arribar l'hora de reunir als "Avengers", a l'Edward Norton no el van voler.

"Això no va de diners, sinó perquè volem un actor més creatiu i més simpàtic amb els altres membres de repartiment", va explicar un comunicat de Marvel Studios.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hulk (@hulk.pk)

Megan Fox

L'actriu nord-americana Megan Fox va dir a un mitjà de comunicació el 2009 que Michael Bay, el director de Transformers, era "com Hitler" i que era un malson treballar amb ell.

Quan el director va veure aquestes declaracions, la productora Paramount Pictures va esborrar el nom de la Megan Fox de la seva següent pel·lícula, Transformes: Dark of the Moon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ryan Gosling


Ryan Gosling, l'actor protagonista de Blade Runner 2049, no va arribar a aparèixer en el film del 2009 The lovely Bones per una raó de pes. Literalment.

L'actor canadenc va ser substituït per Mark Wahlber després d'haver guanyat pes just abans de començar la pel·lícula.

Al desembre de 2010, l'actor va dir a la revista Hollywood Reporter que al director, Peter Jackson, no li encaixava el seu canvi físic.

Natalie Portman

En el cas de la protagonista i guanyadora d'un Oscar per Black Swan, el seu "acomiadament" de "Romeo + Juliet", de 1996, va ser una qüestió d'edat.

Natalie Portman, que aleshores tenia 13 anys, va ser l'escollida per donar vida a la jove dels Capuleto. Romeo era Leonardo DiCaprio que aleshores tenia 21 anys.

Encara que l'actriu ja tenia experiència en cinema, els responsables de la pel·lícula van veure poc adequada la relació fictícia entre tots dos. Un noi de 21 anys i enamorat d'una nena de 13 era inadequat. Per això la van fer fora a ella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: