Logotip de Adolescents.cat

Faran una nova versió d'una de les sèries sobre amistat més mítiques i ja hi ha protagonista

per Redacció, el 22 d'abril de 2021 a les 11:31
Si us agraden les sèries de comèdia amb l'amistat com a protagonista, segurament heu vist How I Met Your Mother: una de les ficcions més aplaudides dels anys 2000 i una de les més comparades amb Friends. 

Si en sou fans, tenim bones notícies perquè acaben de confirmar que es rodarà una sequel·la de la sèrie amb nous personatges. De fet, ja han anunciat qui serà la protagonista: Hilary Duff –a qui recordareu pel seu paper a Lizzie McGuire- serà la versió femenina de Ted Modby (Josh Radnor), el protagonista principal de How I Met Your Mother. 

 

L'actriu es posarà en la pell de la Sophie, una dona que narrarà al seu fill les anècdotes de la seva joventut al costat del seu grup d'amics. Seguirà, doncs, un guió molt semblant al de la sèrie original creada per Carter Bays i Craig Thomas, que també seran presents en aquesta nova versió


La sèrie s'emetrà per Hulu i de moment encara no hi ha data d'estrena. La veureu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: