Logotip de Adolescents.cat

Molta gent està parlant d'aquest terrible repte viral a TikTok: és cert?

per Adolescents.cat, el 22 d'abril de 2021 a les 10:38
Diversos usuaris i usuàries de TikTok estan compartint avisos sobre el perill de patir agressions sexuals el pròxim 24 d'abril. El motiu? Fan referència a un vídeo en el qual suposadament un grup de sis homes anima a convertir aquesta data en el dia internacional de la violació. 

Ara bé, és cert? Existeix aquest vídeo? Segons Maldita Hemeroteca, un portal periodístic especialitzat en detectar notícies falses, no hi ha cap prova que aquesta gravació existeixi i s'hagi publicat. TikTok ha assegurat que, després d'una extensa cerca, no han trobat cap gravació on sis homes proposin el 24 d'abril, com a "Dia Internacional de la Violació".


 
@la.tania.ftn2

Reply to @user112243252 Here’s the Spanish version. #fyp #parati #april24 #staysafe #paraustedes

♬ Touch It - Clean - Busta Rhymes
@noagrcia_

Answer to @lxdy.thvnder TW⚠️ SA ⚠️ #feminismo #april24 #april24th2021


♬ original sound - noa

En aquest sentit, des de l'app demanen que si algú veu un vídeo inapropiat o en què s'animi a assetjar a les noies, ho denunciï de seguida. 

Sigui com sigui, ens sembla molt perillós que aquest tipus d'idees circulin per les xarxes socials. A Espanya, cada dia es registren 3 violacions. És a dir, més de 1.000 cada any. La violència contra les dones, les agressions sexuals, els maltractaments...són problemàtiques reals que afecten persones reals. Per tant, fer-ne broma o, encara pitjor, incentivar aquest tipus de comportaments, és molt greu i no s'ha de tolerar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: