Logotip de Adolescents.cat

La música que més hem escoltat aquest mes (Abril)

per Adolescents.cat, el 24 d'abril de 2021 a les 06:00
Aquestes son les 5 cançons que més hem escoltat a la redacció aquest abril!

Discotecas - Airbag


Aquest pop-rock ens recorda molt als dies prepandèmia, quan podíem sortir tranquil·lament un divendres i arribar l'endemà per esmorzar. És una d'aquestes cançons que et deixen entre content i trist, però que valen la pena.


La Guspira - La Pegatina


És un d'aquells temacles de La Pegatina que no pots escoltar només un cop: o un, o tres-cents. Ara que s'acosta Sant Jordi, una cançó amb to alegre i sobre l'amor sempre va bé. T'enganxarà molt!


Follow You - Imagine Dragons


Ho sabem, la ràdio en va plena. No para de sonar. És per alguna cosa! No hi ha manera de que aquest tema no t'alegri la tarda i t'estovi una mica el cor. A més, és el grup de la nostra adolescència. A tope!


Tot - LilDami, La Casa Azul


LilDami és una persona que no decep mai. Té cançons per sortir de festa, plorar una estona i estar enamorat. Aquesta és una barreja de totes tres. "Tot" és un tema preciós que de ben segur t'emocionarà, ni que sigui una mica.


Perdoname - Deorro, Adrian Delgado i DyCy


Vam descobrir aquest tema a través de Tik Tok i ara no hi ha manera de treure'ns-el del cap. Una mica de festa per arreglar aquest abril tan fred. Meravellosa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: