Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 24 d'abril de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
Johnny Depp va ser a Barcelona la setmana passada i en una de les entrevistes que va concedir va assegurar que: " Viatjo amb la disfressa de Jack Sparrow per si puc anar a un hospital a veure els nens". 

L'FNAC va posar a la venda mòbils de 700 euros per 120 euros. Es van equivocar en escriure el preu a la web. Ara una sentència ha donat la raó als clients i l'empresa haurà d'assumir el cost. 

Hi ha gent que sent por i repulsió per les figures geomètriques molt juntes, com ara els forats . Si creus que a tu també et passa, podries tenir tripofòbia. 

Cada segon cauen uns 100 llamps. Així doncs, quan t'acabis de llegir aquest article n'hauran caigut uns 3.000. 

Els gats parlen amb els ulls. Aquests animals tenen un llenguatge corporal bastant desenvolupat i part d'aquesta comunicació s'evidencia en els seus ulls. I és que els fan servir per expressar diferents estats d'ànim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: