Logotip de Adolescents.cat

​Coses que tots hem tingut ganes de fer i potser no hem fet per vergonya

per Redacció, el 20 d'abril de 2021 a les 10:06


Alguna vegada has deixat de fer alguna cosa que tenies moltes ganes de fer? Potser per vergonya? O per por del que diguessin els altres? Vota aquelles situacions amb les quals et sentis més identificat:

 

Versió sense Playbuzz:

Estar en un restaurant i llepar amb la llengua el plat perquè la salsa és boníssima.

Pujar unes escales mecàniques en direcció contrària per veure què passa.

Veure't per una pantalla perquè t'està gravant una càmera de seguretat i començar a ballar en plan diva total.

Tocar el botó de l'alarma d'incendis d'un pàrquing públic i veure què passa a continuació.

Anar pel carrer escoltant música, que comenci la cançó que t'encanta i reprimir-te les ganes de posar-te a cantar a pulmó i donar-ho tot ballant perquè la gent et mirarà.

Treure't les calcetes o calçotets que se t'han posat a la "raja" del cul o rascar-te la zona del xixi perquè et pica i, tot això, mentre estàs amb gent o al mig del carrer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: