Logotip de Adolescents.cat

El missatge de la carta del Tarot per aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 25 d'abril de 2021 a les 08:30
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 26 d'abril al 2 de maig: El mag invertit


 

Aparentment pot ser una setmana difícil o no gaire bona, però a vegades aquestes coses poden acabar sent regals a llarg termini. El que ara veus molt negre i dolent, d’aquí uns mesos t’adonaràs que té tot el sentit del món.


El mag és una carta que ens convida a atrevir-nos, a canviar una situació que no ens agrada o que no ens fa feliços/es. Aprofita aquesta setmana per analitzar què és exactament això que t’agradaria canviar de tu o de la teva vida. El mag invertit et dóna l’impuls per fer màgia i canviar. Entra en acció i, sobretot, no perdis la fe.

Alhora el mag invertit ens diu que vigilem amb persones del nostre entorn que poden semblar el que no són. Aquesta setmana ves amb compte i no confiïs massa depressa, examina de veritat què vols i confia en tu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: