Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 d'abril de 2021 a les 13:43
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys 
Ets una noia baixeta i molt guapa que fa res seies just darrere meu. Hem parlat i ens hem fet molt tot aquest temps que hem estat a prop a classe. Vaig deixar la meva ex perquè estic enamorat de tu, però crec que no te n'has adonat. 

Noi, 18 anys 
Fa molts anys que ens coneixem i sempre ens hem fet molt. Feia un temps que potser ens havíem distanciat una mica, però aquest any ens tornem a fer molt. Últimament sempre que em veus a classe o ens trobem m'abraces i estic tot el dia pensant en tu i en passar temps junts. Hem quedat vàries tardes sols o amb més gent, però no sé com dir-te que m'agrades perquè no sé si tu sents el mateix i em fa por perdre l'amistat... Tenim molts punts en comú, pensem igual en moltes coses i ens entenem molt fàcilment quan hem d'organitzar. Tu ets rossa amb els cabells llargs. Si saps qui sóc obra'm si us plau. 

Noia, 18 anys
Ens hem conegut per Instagram i tot i que som de pobles diferents, tenim amistats en comú. Sé que ets un noi que no està passant per una bona situació. A vegades parlem per missatge i m'encanta, sembla com que t'agrado, però després passes de mi durant un temps. M'agrades molt, vull tornar a parlar amb tu i que et sentis a gust parlant amb mi. 

Noia, 18 anys 
Potser això és una mica estrany, però quan eren vacances de Nadal, ja el 2021, un dels primers dies de gener, estàvem les dues amb les nostres mares a la cua del Pull a Lleida. Eres una noia amb els cabells rossos, llargs i arrissats i portaves un abric negre dels típics del Decathlon. La teva mare es va fixar en la meva faldilla i vam començar a parlar. Et vas emprovar com 3 samarretes de ratlles diferents, però crec que al final no et vas quedar cap. A l'hora d'anar a pagar, vas parlar sobre que havies estudiat a Bcn i que volies aprendre a cosir. Jo era una noia castanya, amb la faldilla de quadres lila i blanca del Bershka i un abric negre. Espero trobar-te algun dia, es podria dir que va ser "enamorar-se a primera vista":). 

Noia, 19 anys 
Tens els cabells llargs i uns ulls que em fonen cada cop que em mires. Anem al mateix grau universitari i tenim moltes coses en comú. No sé si m'atreviré mai a dir-te el que sento perquè ara et considero un bon amic i no vull que la nostra amistat es perdi.

Noi, 19 anys 
Ens vam conèixer fa un any. La primera vegada que ens vam veure anaves amb una gorra grisa clareta (era hivern) i una jaqueta blanca i em vas enganxar des del primer moment. El teu nom comença amb la lletra N. Parlem bastant sovint, però no sé quines possibilitats hi ha que acabem junts. No sé si llegiràs això, però per intentar-ho no perdo res. 

Noi, 17 anys 
No sé si miraràs això, però t'ho vull escriure igualment. Fa dos anys que ens vam conèixer a escola i des de llavors vaig al teu darrere. Les classes de filosofia són les millors. Aquells ulls negres em tornen boig. Si saps qui sóc obra'm.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: