Logotip de Adolescents.cat

El picant significat ocult de «la Macarena»

per Redacció, el 20 d'abril de 2021 a les 06:00
"¡Baila tu cuerpo alegría Macarena, eeeeeeeh Macarena!" Tots hem ballat alguna vegada la mítica cançó, del 1993 de "Los del Río". Aquests dies se'n parla més que mai perquè un vídeo de TikTok ha explicat que la lletra amaga un missatge que molt pocs se n'havien adonat.

Doncs bé, resulta que la Macarena, no fa ni més ni menys que un trio.

@peakay81

##stitch with @peakay81 You learn something new everyday ##Twenties ##30s ##Macarena ##millennials


♬ original sound - Pea Kay
Anem a pams. La cançó comença amb el ja conegut ritme i després la Macarena comença a cantar: "Cuando bailo me llaman Macarena y los hombres dicen que estoy buena. Todos me quieren, pero no me pueden tener así que vienen a bailar a mi lado. Muévete conmigo, conversa conmigo y si pudiera te llevaría conmigo”, diu la lletra.

Fins aquí, tot bé. És a partir d'ara quan comença el safreig. La versió en castellà diu, diversos cops, que la Macarena té un nòvio que es diu Vitorino. No el vull. "No te preocupes por mi novio, ese chico que se llama Vitorino. No lo quiero, no lo soporto". 


Més endavant la Macarena diu que no estima el seu nòvio. "Vamos, ¿qué se supone que debía hacer? Él estaba fuera de la ciudad y sus dos amigos estaban muy bien".

Cap dubte?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: