Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 17 i 18 d'abril

per Adolescents.cat, el 17 d'abril de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest cap de setmana la sort et somriurà, sobretot en l'amor. És el moment de posar-te les piles i fer tot allò que tenies al cap, a què estàs esperant? Els Àries tindreu una sorpresa especial que us donarà esperança. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

TAURE
Els Taure sou persones curioses i això us portarà a descobrir una cosa aquest cap de setmana que podria canviar la vostra situació amb una persona propera. Viuràs moments molt especials amb signe d'aigua, Cranc o Peixos. Moment de sort: diumenge a la tarda.

BESSONS
Sembla que les coses podrien millorar però no ho faran soles, per sort els Bessons esteu començant a posar el vostre granet de sorra amb la vostra actitud. Sembla que rebreu un missatge especial. Moment de sort: diumenge a la nit. 

CRANC
Arriba un moment important pels Cranc que podria suposar un canvi en la vostra vida. Tens el suport de les persones que més estimes, que sempre estan pendents de tu. Compte amb les decisions precipitades. Moment de sort: diumenge al migdia.

LLEÓ
Aquest cap de setmana estaràs creatiu i vital, i gaudiràs al màxim. No et trenquis el cap pensant en coses que en realitat no tenen gens d'importància. Aquest cap de setmana valoraràs molt el comentari d’una persona que t’estima…Moment de sort: dissabte a la nit.

VERGE
No pensis tant en les coses dolentes i queda't amb les bones! Els Verge estareu una mica pessimistes aquests dies però hi ha una persona que us ajudarà. Intenta animar-te. Bones vibracions amb Escorpí. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

BALANÇA
Estàs molt reflexiu i amb ganes de passar estones sol/a. T’arriba una oportunitat per fer les paus amb una persona del teu passat, hauràs de decidir si val la pena fer el primer pas. Compte amb els Balança. Moment de sort: diumenge al matí. 

ESCORPÍ
No et preocupis tant per les coses, aquest cap de setmana et quedarà clar que no ho pots controlar tot i que això tampoc no és dolent. T'espera un cap de setmana romàntic i passional... Gaudeix-lo al màxim. Moment de sort: diumenge a la nit. 

SAGITARI
Veuràs les coses diferents després de parlar amb una persona que estimes molt. Creuràs més en tu mateix i això et donarà més confiança. Molt bones energies amb Lleó i Verge. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

CAPRICORN
És moment d'obrir-te a noves emocions per sentir-te feliç i vèncer les pors que et condicionen. Els Capricorn trobareu per fi la calma que necessitàveu i el valor per fer una cosa que desitjàveu, no et facis enrere! La música serà la teva gran aliada aquest cap de setmana. Moment de sort: diumenge al migdia. 

AQUARI
Aquest cap de setmana els Aquari necessiteu imposar-vos més perquè tinguin més en consideració les vostres opinions. Trobaràs la força que necessites en les paraules d’una persona especial... Pots viure moments intensos amb algú del teu mateix signe. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

PEIXOS
No acabes de tenir les coses clares i el dubte et persegueix com una mosca pesada. Només tu tens la solució. Hi ha possibilitat de conflictes en el sector de les amistats i pots sentir-te decebut amb algun amic. En l'amor, en canvi, aquest cap de setmana pots viure moments plens de màgia. Moment de sort: dissabte al migdia. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: