Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 d'abril de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
Les tortugues es comuniquen abans de néixer. Diversos estudis científics assenyalen que aquests animals són capaços de comunicar-se entre si quan encara són dins dels ous per tal de fer eclosió alhora.

El mamífer més petit del món és el ratpenat Craseonycteris thonglongyai, originari d'Àsia. Aquest animal fa entre 29 i 33 mil·límetres de llarg. 

El nas canvia de temperatura quan mentim. Científics del departament de Psicologia Experimental de la Universitat de Granada van descobrir el 2012 que quan una persona menteix la temperatura del seu nas varia. Un fenomen que van batejar com"efecte Pinotxo". 

Un estudi científic va revelar que la part esquerra del nostre rostre és més expressiva que la dreta.

El vermell és un dels primers colors que distingeixen els nadons.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: