Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 d'abril de 2021 a les 16:33
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Ets una noia de cabells castanys i ulls marrons. Estic enamorada de tu des del dia que ens vam liar el camp de futbol al poble. Per tu no va significar res, però jo em vaig enamorar. I ara cada vegada que ens veiem tinc ganes de tornar-nos a liar, però ser que tu no vols. El teu nom comença per A. 

Noi, 17 anys 
Fa 1 any que ens coneixem, m'ajudes quan tinc problemes, sembla que siguis l'àngel de la meva guarda. Sempre em dones bons consells, jo et vaig dir que eres la meva millor amiga, però és mentida porto enamorat de tu des del primer moment que ens vam conèixer. L'any passat anaves amb mi, aquest any jo vaig anar per un camí i tu per un altre, però estudiem al mateix lloc. Espero que llegeixis això. Si saps qui sóc, obra'm. 

Noia, 17 anys 
Tant de bo llegeixis això perquè ja no puc fingir més que som només amigues. Em sembles super bona tia, passem molts moments juntes i les nostres quedades de "només amigues" em fan una mica de mal. Saps tan bé com jo que volem alguna cosa més, però no ens atrevim a dir-nos-ho. El teu nom comença per E i el meu per A. Espero que sàpigues qui sóc. Última pista: "les postes de sol em posen molt".

Noia, 15 anys

Vius a Vilafranca del Penedès, ets ros i tens 17 anys, els nostres pares es coneixen i vaig tenir l'oportunitat de coneixe't, però no la vaig utilitzar (estava massa nerviosa) i me'n penedeixo molt. Si et sents identificat i saps qui sóc obra'm si us plau.

Noi, 16 anys 
Ens hem conegut per insta tot i que anem al mateix insti. Ets un any més gran. M'encanta com ets i et trobo encantadora. No sé si així sabràs qui sóc, però m'has posat el pseudònim de John the ant. Si et sents identificada obra'm plis. 

Noia, 17 anys
Tens uns ulls marrons que m'encanten i cabells rinxolats. M'atraus perquè ets simpàtic, tens humor, intel·ligent i és fàcil parlar amb tu. El teu nom té cinc lletres comença amb M i acaba en O. T'agrada cantar cançons de Loquillo a classe i ets molt mono quan et poses nerviós. Treus bones notes. Et portes amb tothom i m'agradaria ser més propera a tu. Sé que t'agrada una altra tia, però és normal. Només dir que si sospites qui sóc, fes un senyal o alguna cosa...Quines possibilitats hi ha que llegeixis això?

Noia, 18 anys
Ens vam conèixer fa dos estius a casa meva. Tu em vas obrir per DM i vam començar a parlar i a tirar-nos indirectes, però tu tenies xicota i jo no em volia posar al mig de la vostra relació. Tu ets un parell d'anys més gran que jo, ets ros i tens uns ulls blaus que em tornen boja. Els dos volíem tenir alguna cosa, vam quedar alguns cops i d'altres ens van trobar per pura coincidència. Ara gairebé ni parlem...Dubto que miris adolescents.cat, però aquí ho deixo per si de cas ho llegeixes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: