Logotip de Adolescents.cat

#TinderCat, el hashtag del que tothom parla i com ha aconseguit ser tendència a Twitter

per Cèlia Forment i Bori, el 12 d'abril de 2021 a les 14:44
Ser Trending Topic en català a Twitter fora de Catalunya no és fàcil. Però aquesta fita s'ha assolit amb un tema que ha generat interès, com no: Tinder. El hashtag #TinderCat s'ha passat el joc.

Ha estat l'etiqueta més comentada durant més d'11 hores seguides gràcies a una funció de la xarxa de missatges curts encara molt nova, Twitter Spaces (o Twitter Espais). És una opció de crear reunions en directe i temps real que encara està en fase de proves i només hi tenen accés alguns usuaris.


El boom de #TinderCat


El tiktoker Gerard Querol (conegut com a Gerry Querry) va voler fer una prova amb Twitter Spaces, durant una pausa del seu estudi. Inicialment, aquesta eina va estar pensada per a debats professionals i intercanvi d'impressions sobre temes concrets o empresarials, però ningú va dir que no es pogués utilitzar per al "safreig".


GerryQuerry va obrir una sala de debat les 23h a Twitter Spaces sense una intenció clara de debat, però el nom de la conversa va ser "First Dates Catalunya, si busqueu parella connecteu-vos i parleu". "Era per parlar amb els coneguts de Twitter, per la broma, però de seguida es va fer una bola de neu, i érem més de 300 persones participant".
A Twitter, quan una persona entra i participa en un Spaces, directament totes les persones que la segueixen poden entrar a la sala. Durant la sessió, va sortir la idea de crear el hashtag #TinderCat. A partir d'aquí, el creador ha pogut saber que parelles que van sortir de l'Spaces han començat a conèixer-se. 
  Com a anècdota, molta gent que ha vist el hashtag hi participa pensant-se que s'ha creat un Tinder per a gats, per la confusió de Cat amb anglès. 

En Gerry Querry no descarta tornar a crear una sala aviat, serà sense avís previ i no un diumenge a la nit. A més, el tiktoker apunta que Catalunya necessita més espais de diversió i entreteniments com aquests. Sense patrocinis ni convocatòries.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: