Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 10 d'abril de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
Islàndia és l'únic lloc del món on pots nedar entre dues plaques tectòniques. 

Per rodar la demostració sobre sexe oral a Sex Education es van fer servir més de 300 plàtans. 

El primer nadó amb anticossos contra el coronavirus de l'estat espanyol va néixer el cap de setmana passat a Eivissa. La seva mare es va vacunar durant el tercer trimestre de l'embaràs, perquè treballa en un hospital, i ara el seu fill també és immune. 

Segons el biòleg Edward O. Wilson hi ha entre 1.000 i 10.000 bilions de formigues, és a dir, per cada ésser humà hi ha un milió d'aquests insectes. 

La por als palets asiàtics té un nom: consecotaleofòbia. Les persones que la pateixen es neguen a fer-los servir i utilitzen forquilles o les mans.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: