Logotip de Adolescents.cat

5 coses que passaran aquest abril i que potser us alegraran el dia

per Redacció, el 5 d'abril de 2021 a les 06:00
L'abril ja és aquí. Ja hem passat les vacances de Setmana Santa i anem restant dies per les vacances d'estiu. Us hem fet un recull amb algunes dades sobre aquest mes que potser una alegren una mica el dia.

 


Versió sense playbuzz

Aquest 22 d'abril tindrem una gran pluja de meteorits, també coneguda com a pluja d'estels. Serà un dels fenòmens meteorològics d'aquest 2021. 

Gaudirem de dies més llargs: a finals d'abril no es farà fosc fins gairebé les 9 de la nit. 

Queden menys de 3 mesos per les vacances d'estiu! 

L'abril està ple de Dies Internacionals: demà (7) és el Dia Mundial de les Crispetes Dolces; el 14 és el Dia Internacional del Riure; el 19, el Dia Mundial dels Simpsons i el 23 d'abril, el Dia Internacional del Llibre i Sant Jordi, una de les diades més boniques de Catalunya. 

Tot i les restriccions, a l'abril podrem gaudir de molts concerts arreu de Catalunya, per exemple, Ginestà toca a Girona aquest 17 d'abril, la Suu actua a Cornellà de Llobregat. A més també hi ha concerts d'Arnau Griso, Ferran Palau, Tremenda Jauría i molts altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: