Logotip de Adolescents.cat

6 sèries noves per començar aquest abril

per Adolescents.cat, el 1 d'abril de 2021 a les 09:20
Aquest març arriben noves sèries a Netflix, Movistar+, HBO, Amazon Prime Video...Us fem un recull de les noves ficcions:


Merlí Sapere Aude (temporada 2)

 
Pol Rubio torna a les aules i continua amb els seus estudis a la facultat de Filosofia, on es retrobarà amb els seus companyes/es. Quan la puc veure? A partir del 2 d'abril. On? Movistar+. 

Them

  
Una sèrie que explora el terror als Estats Units. La primera temporada s'inicia en la dècada dels 50 i se centra en una família que es muda de Carolina del Nord a un veïnat de Los Àngeles. La casa ideal es converteix en una zona on forces malèvoles, tant reals com sobrenaturals, els amenacen d'aniquilar-los i destruir-los. Quan la puc veure? A partir del 9 d'abril. On? Netflix. 

Els nens de l'estació del Zoo

  
Aquesta sèrie alemanya segueix la història de sis adolescents que lluiten per aconseguir el seu somni de felicitat i llibertat, deixant enrere les seves famílies, professors i tots aquells que no els entenguin. Quan la puc veure? A partir del 9 d'abril. On? Amazon Prime Vídeo. 

Why are you like this

  
Se centra en la història de tres joves de Melbourne i les seves experiències en la feina, l'amor...Quan la puc veure? A partir del 16 d'abril. On? Netflix. 

El míster

  
Després de ser expulsat de la NCAA, un entrenador de bàsquet masculí accepta una feina en un institut per a noies. El Marvyn aprendrà a connectar amb les seves jugadores i començarà a convertir-se en la persona que sempre va voler ser. Quan la puc veure? A partir del 16 d'abril. On? Disney+. 

L'innocent

  
Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez i Jose Coronado protagonitzen aquest thriller de vuit episodis. Una nit fa nou anys, Mateo es va veure involucrat en una baralla i accidentalment va acabar convertint-se en un homicida. Ara, intenta començar de zero amb Olívia, la seva esposa. Una trucada des del mòbil d'Olívia mentre ella està de viatge desconcerta a Mateo, que començarà un nou trajecte per descobrir la veritat. Quan la puc veure? A partir del 30 d'abril. On? Netflix.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: