Logotip de Adolescents.cat

Amics...i alguna cosa més: val la pena?

per Redacció, el 5 d'abril de 2021 a les 06:00
Estàs en un moment en què no vols compromís però sí tenir relacions íntimes amb algú de confiança? Tens molta connexió sexual amb un amic però mai series seva parella? Llavors la fórmula "follamics" pot funcionar-te.

Quina és la clau perquè una relació de "més que amics" funcioni i no faci mal a cap dels dos? Que la decisió respecte al tipus de relació sigui conjunta, i que tots dos ho decidiu amb llibertat. Això sí, portar una relació així no és fàcil, i pot girar-se a la teva contra. Et deixem alguns consells.

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: