Logotip de Adolescents.cat

Segons la ciència, aquesta és la «duració ideal» d'una relació sexual

per Redacció, el 31 de març de 2021 a les 13:59
Hi ha molts mites i falses creences al voltant del sexe com per exemple que com més dura una relació sexual, més satisfactòria és. Per tal de desmentir aquesta afirmació, un equip d'investigadors de la Universitat de Pennsilvània va dur a terme un estudi amb més de 50 psicòlegs, metges i terapeutes.

Els professionals van posar en comú les seves experiències amb pacients i les van analitzar per tal d'establir quina era la duració "ideal" de l'acte sexual.


Conclusió? Entre 7 i 13 minuts. Segons els experts, les relacions sexuals que duren aquest període de temps són les més satisfactòries. I és que quan s'allarguen menys de 7 minuts normalment un dels dos membres de la parella no aconsegueix arribar a l'orgasme. Així mateix quan superen els 13 minuts, la falta de lubricació pot provocar molèsties.

Aquesta duració és força inferior al que moltes persones consideren un "bon polvo". "Això es deu al fet que molts adolescents aprenen sobre el sexe mirant pel·lícules eròtiques, les quals no reflecteixen la realitat", assenyala un dels experts. A més, també critica que en les classes d'educació sexual que es fan als instituts es parli sobre les parts íntimes i els mètodes de protecció, però en canvi no s'expliqui als nois i noies altres qüestions sobre la sexualitat que segurament també els inquieten.


rachel mcadams yes GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: