Logotip de Adolescents.cat

Ets bo/na mentint? Descobreix-ho amb aquest test de 10 segons

per Redacció, el 31 de març de 2021 a les 11:59
Primer de tot, i abans de llegir els paràgrafs de més avall, amb el dit índex de la teva mà dominant, dibuixa una lletra Q majúscula damunt el teu front. 

Fet? Perfecte: ja has realitzat el test de la Q, una prova creada pel psicòleg britànic Richard Wiseman i que serveix per detectar de manera general aquelles persones que tenen tendència a mentir o que són més "bones" enganyant. 

I quins són els resultats del test?


 Si has dibuixat el pal de la Q cap a l'esquerra o dit d'altra manera, l'has escrita perquè s'observi correctament i no al revés, tens "potencial" per a ser un bon mentider. 

 Si has dibuixat el pal cap a la dreta, és a dir pensant en tu, tens tendència a veure el món des del teu punt de vista i valors, i per tant, acostumes a ser un "mal" mentider.

Segons Wiseman la manera en què col·loquem el pal de la Q indica si estem molt pendents del que pensen els altres o, en canvi, si ens mostrem de manera natural sense tenir massa en compte l'opinió dels demés. El psicòleg assegura que les persones que donen molta importància a la percepció que tenen d'ells/es tendeixen a mentir, per contra, la gent que actua pensant en el seu punt de vista, és més honesta. Hi esteu d'acord?
20 GIFs que sólo entenderá si tiene la suerte (o la desgracia) de trabajar  como creativo | Marketing Directo



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: