Logotip de Adolescents.cat

És veritat que aquesta pràctica ajuda a tenir superorgasmes?

per Redacció, el 30 de març de 2021 a les 09:43
Beure cafè abans del sexe intensifica els orgasmes? Segons algunes usuàries de TikTok, sí. La creença va començar a circular fa uns dies, quan @cupofalexx_official va publicar un vídeo assegurant que aquesta substància havia fet que els seus orgasmes milloressin. 

A ella s'hi van sumar altres noies, les quals també afirmaven que havien tingut "superorgasmes" després d'ingerir una tassa de cafè. 

 
@cupofalexx_official

✨COFFEE ADDICTS HAVE MORE FUN✨ #coffee #ssmama #arizona #arizonacheck #attention #tiktokmom #women #sisters #momsoftiktok

♬ original sound - Alexx
Ara bé, què hi ha de veritat en tot això? La ginecòloga Nicole E. Williams ha explicat a Buzzfeed que la cafeïna és vasodilatadora, és a dir, fa que la sang flueixi més fàcilment per tot arreu, inclosos els genitals. Dit això, però, no hi ha cap estudi que confirmi que beure cafè intensifica els orgasmes. 


De fet, la doctora adverteix que consumir aquesta substància en excés –més de dues tasses al dia- pot ser contraproduent. I és que, prendre massa cafè pot fer incrementar el nostre ritme cardíac i provocar-nos ansietat. Per tant, millor no consumir-ne gaire ni tampoc associar-lo amb el sexe, perquè com s'ha dit no hi ha cap evidència que demostri una intensificació dels orgasmes causada per aquesta beguda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: