Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 3 d'abril de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:
Aquesta setmana, per fi, han aconseguit desencallar el vaixell que des de feia dies bloquejava el Canal de Suez. Doncs bé abans de l'accident, la trajectòria de la nau va dibuixar un penis gegant al mar. No és broma. 

Aquesta setmana s'ha sabut que Elizabeth Lail, coneguda pel seu paper a You, també apareixerà a la nova versió que s'està preparant de Gossip Girl. 

Aquest és el tant per cent d'anuncis que hi ha en cada xarxa social.

Us pregunteu quan aire tenen les bosses de patates? En aquest gràfic es representa.

Els noms més posats actualment a Catalunya són Marc i Júlia. També us dieu aixi?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: