Logotip de Adolescents.cat

Quant cobren els i les concursants de La isla de las tentaciones?

per Redacció, el 29 de març de 2021 a les 17:08
La tercera edició de La isla de las tentaciones ha tancat les seves portes i com sempre passa ha tornat a ressorgir el debat: quants diners cobren els i les concursants? 

Patricia Domínguez, coneguda a les xarxes socials com Patrizienta, va revelar, ja fa més d'un any que el programa li havia ofert uns 1.000 euros al mes per participar-hi. Sou que segurament ha augmentat després de l'èxit que ha tingut el reality show.


A banda d'això s'ha de tenir en compte que la productora també paga totes les despeses: els viatges, l'allotjament...els quals no són precisament barats: les habitacions de Villa Montaña valen entre 300 i 800 euros la nit, mentre que el lloguer de Villa Playa pot arribar a superar els 8.000 euros. 

A més a més, un cop surten del programa, els i les concursants també comencen a ingressar diners de marques i empreses que els paguen per promocionar els seus productes. La Melodie i la Melyssa –de la segona edició- cobren uns 2.000 euros per post patrocinat a Instagram. Què en penseu?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: