Logotip de Adolescents.cat

8 sèries per començar (i acabar) aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 29 de març de 2021 a les 10:56
Si ara que teniu vacances voleu aprofitar per mirar sèries us en recomanem algunes que podeu començar i acabar durant aquests dies. A la llista hi hem inclòs minisèries i també produccions que, de moment, només tenen dues temporades o menys. 

 


Versió sense playbuzz

Dark
Aquesta sèrie alemanya ha estat una de les més ben valorades dels últims anys. L'han comparat amb produccions com "Stranger Things", tot i que cal dir que Dark és força més fosca i té una trama més complicada. I de què va? Doncs després de la desaparició d'un jove, quatre famílies tracten d'entendre el que ha passat mentre, a poc a poc, es va destapant un estrany misteri....On es pot veure? Netflix.

The sinner
La trama gira entorn d'un assassinat que ningú sap explicar perquè ha passat, ni tan sols el criminal que l'ha comès... Una sèrie que us encantarà si sou fans de la intriga i la investigació policial. On es pot veure? Netflix. 

Skam Espanya
Skam Espanya , un remake de l'exitosa sèrie noruega, se centra en el dia a dia d'un grup d'adolescents i la seva relació amb temes com el sexe, l'homosexualitat i la religió. On es pot veure? Movistar+.

Outer Banks 
En una illa de rics i pobres, un noi compta amb l'ajuda dels seus tres millors amics per buscar un llegendari tresor vinculat a la desaparició del seu pare. Es pot veure a Netflix.

We are who we are 
Se centra en el Fraser, un jove tímid i introvertit de catorze anys que es trasllada a una base militar amb les seves mares: Sarah (Chloë Sevigny) i Maggie (Alice Braga). Es pot veure a HBO.

Normal People
És una sèrie basada en el llibre de la Sally Rooney, un best-seller. Narra la història d'amor entre la Marianne i en Conell, dos joves que intenten madurar a la Irlanda submergida en la crisi financera del 2008. Els sis capítols se centren en els alts i baixos de la seva relació. De moment està disponible de la BBC i a Hulu.

Sky Rojo
Narra la història de tres prostitutes de tres nacionalitats diferents: espanyola, argentina i cubana, les quals han de fugir després d'haver deixat greument ferit al responsable del club on treballaven, ja que si no ho fan, tindran la mort més que assegurada. Es por veure a Netflix.

The society
Gairebé tots els habitants de la ciutat West Ham desapareixen misteriosament. Els únics adolescents que queden hauran de crear la seva pròpia societat per sobreviure. Es pot veure a Netflix.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: