Logotip de Adolescents.cat

7 dels campionats més estranys del món

per Redacció, el 2 d'abril de 2021 a les 06:00
 Al món passen coses molt estranyes. Algunes fan més gràcia, d'altres menys. El que sí que és molt graciós son aquests campionats, que se celebren arreu del planeta i als que segurament trobares estrany participar. Fes-hi un cop d'ull!

Campionat mundial de fet i amagar

El campionat mundial de Nascondino, com els italians anomenen a l'amagada tradicional, es celebra anualment des de 2010 en aquest país. Tot i que gairebé totes les edicions (6) s'havien celebrat a la ciutat de Bergamo, la darrera, el 2017, va tenir lloc en un poble abandonat, a Consonno. Els actuals campions del món són un equip italià.


Campionat mundial d'esnifar tabac

Se celebra a Alemanya. El guanyador és qui absorbeix una quantitat més gran de tabac aromatitzat (sense nicotina) per les fosses nasals. Cal donar més explicacions?

Campionat mundial de cadires musicals

Com ja deus haver endevinat, un grup de persones es reuneix al voltant de diverses cadires mentre els amfitrions posen música. Un cop es para, tens 7 segons per seure, i es van extraient cadires. Aquell joc que feies de petit, però amb àrbitres i un premi de 10.000 dòlars americans per al guanyador.


Naki sumo - Competició de bebès ploraners


Se celebra en un poble japonès. La idea és que dos lluitadors de sumo pugin a un escenari acompanyat, cada un, d'un bebè, al que han de fer plorar. Guanya el nadó que plora més fort i durant més estona, ja que, en aquest districte del Japó, es considera que plorar fort de petit allarga la vida.
 

Foto: By Brinacor - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=91291804


Curses de paneroles


La primera es va celebrar a Queensland, Austràlia, el 1982. El fenomen s'ha expandit per arreu del món, però en aquesta ubicació se segueixen celebrant anualment. Funcionen per equips, i cada un porta les seves paneroles, a qui entrenen perquè corrin força.

Pols dels dits dels peus


La gràcia és demostrar quin dels dos competidors té més força. Es col·loquen els dos peus, plans, l'un davant de l'altre, i s'ajunten els dits grossos. Com una batalla de polzes. Amb pudor, suposo.

Campionat de llançament de mòbils


Diries que el teu mòbil ha costat massa diners per a llençar-lo? Pista, els competidors no pensen pas el mateix. Com et pots imaginar, la idea és veure qui llença el telèfon més lluny. Se celebra anualment en un poble anomenat Savonlinna, a Finlàndia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: