Logotip de Adolescents.cat

Què és la moda del «xixiquini» ?

per Redacció, el 26 de març de 2021 a les 10:21
"Temiéndome la moda del chichikini estoy". Aquesta és la frase que María Alba, periodista especialitzada en tendències, va utilitzar per referir-se a un estil cada cop més freqüent: el d'utilitzar calcetes de biquini minúscules. 

  Kim Kardashian i Kendall Jenner són només algunes de les famoses que han compartit instantànies on posen amb aquests dissenys. Com es pot veure en les fotografies, no se'ls veu ni un sol pèl, ni una estria...en resum, projecten una imatge irreal del cos de la dona que pot crear inseguretats.

I és que aquest tipus de fotografies no només mostren un aspecte físic irreal, sinó que suggereixen que els genitals femenins han de ser petits, sense pèls...fet que provoca complexos. 


En els últims anys les vaginoplàsties i les labioplàsties han augmentat. Són d'operacions estètiques que consisteixen en reduir la mida dels llavis íntims i que poden tenir efectes secundaris molt molestos. I tot plegat per a què? Per a satisfer uns cànons de bellesa irreals i gens sans que ens intenten imposar persones que ni tan sols coneixem? Prou! Tots els cossos i totes les vagines són igual de vàlids, tinguin la mida que tinguin!
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: