Logotip de Adolescents.cat
Whatsapp | Adrià Costa

Així pots escoltar un àudio de WhatsApp sense que ho sàpiga qui te l'envia

Whatsapp | Adrià Costa
per NacióDigital, el 26 de març de 2021 a les 08:49
La incorporació del doble check blau per marcar els missatges llegits a WhatsApp no va agradar massa els usuaris de l'app. Per això, la plataforma es va afanyar a crear una opció que permetria desactivar-los.

Ara bé, aquesta notificació blava es manté sense excepcions per a tots els usuaris quan escolten un àudio enviat per un altre usuari. Escoltar-los en mode incògnit, sense que el remitent ho sàpiga, no està entre les actualitzacions més recents de WhatsApp. Però existeixen maneres d'aconseguir-ho.


Una de les més senzilles és crear un grup amb un mateix. Quan rebis l'àudio, cal que el reenviïs a aquest grup on només ets tu, sense reproduir-lo abans. Llavors l'enregistrament serà un arxiu fora del xat amb qui te l'ha enviat i podràs escoltar-lo sense que qui te l'ha enviat ho sàpiga. Quan vulguis respondre al missatge només hauràs de tornar al xat amb el remitent i llavors reproduir-lo perquè aparegui la notificació blava.

andrea russett what GIF by GuiltyParty






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: