Logotip de Adolescents.cat

Què és una hackathon i per què saber-ho t'interessa?

per Redacció, el 31 de març de 2021 a les 06:00
Segurament heu sentit o llegit la paraula hackathon més d'un cop, però sabeu a què es refereix? Aquest terme –com haureu deduït- prové de les paraules 'hacker' i 'marathon' i actualment es fa servir per referir-se a experiències col·lectives –esdeveniments, trobades...- que tenen per objectiu solucionar un repte en un període de temps breu.

Es traca d'una iniciativa basada en la intel·ligència col·lectiva, és a dir, no busca enfrontar les persones, sinó les idees. El propòsit, com hem dit, és trobar la millor solució a un problema en concret. 

Tenint en compte això, no és d'estranyar que cada dia hi hagi més empreses que utilitzin les hackathons com a mètode per a seleccionar els seus treballadors. I és que, mentre es duen a terme els participants no només treballen certes capacitats, sinó que també mostren les seves habilitats i això les fa perfectes per detectar i captar talent. 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: