Logotip de Adolescents.cat

Creen una app per decidir la vida dels influencers a través d'enquestes

per Redacció, el 26 de març de 2021 a les 06:00
Per si no n'hi havia prou amb observar altres vides, ara es tracta de dirigir-les. NewNew és una nova xarxa social a través de la qual pots pagar per decidir què fa la teva influencer preferida. Explicat amb un exemple, amb NewNew, la influencer publicarà una enquesta sobre què esmorzar i tu, juntament amb altres subscriptors, tindreu l'última paraula del que vagi fent aquesta persona durant el dia.

La creadora o creador de continguts ha de complir el que se li demani i respectar la decisió. Això sí, i abans que ens flipem pensant que aconseguirem que el influencer de torn es banyi a l'oceà al febrer o esborri una publicació per pur plaer nostre, hem de tenir en compte que les opcions sempre les posarà el propi influencer.

 

Hi ha celebritats disposades a permetre que els hi controlin la vida a canvi d'una remuneració. Perquè per votar sempre caldrà pagar mitjançant la pròpia app NewNew.

Montenitzar la vida?



La creadora de l'aplicació és Courtne Smith, i per a ella aquesta plataforma funciona de manera similar a el mercat bancari, ja que els usuaris compren vots per intentar controlar la vida d'una persona en segons quins aspectes.

Això no és necessàriament bo ni necessàriament dolent. Com passa amb gairebé tot a la vida, la lectura depèn de cada persona. La part bona és que apps com New New porten l'entreteniment digital a un nou nivell. Des d'un enfocament pessimista que pràcticament tot està en venda. "Estem construint una economia de l'atenció en què compres moments en la vida d'altres persones", diu Smith. A veure com acaba.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: