Logotip de Adolescents.cat

6 senyals que t'indiquen que no estàs bé amb tu mateix

per Redacció, el 3 d'abril de 2021 a les 06:00
Sovint ens passa que no estem còmodes amb les emocions que sentim. Potser perquè és la primera vegada que les sentim, o potser no les acabem d'entendre o no sabem d'on venen o quin n'és l'origen. 

També hem de tenir en compte que l'educació que rebem poques vegades està enfocada a la intel·ligència emocional. No ens ensenyen com gestionar el dia a dia amb les emocions i els seus respectius canvis.

Hi ha algunes emocions que són impresindibles perquè puguem sobreviure com la por, la ira, l'alegria o l'excitació. I el perill apareix quan no ens sentim bé amb nosaltres mateixos, perquè desconnectem d'elles. Si pateixes algun d'aquests símptomes, potser has d'aturar-te i intentar canviar alguna cosa de la teva rutina perquè estiguis millor amb tu mateix. 


 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: