Logotip de Adolescents.cat

6 coses que no has de fer durant el sexe

per Adolescents.cat, el 27 de març de 2021 a les 06:00
Durant les relacions sexuals a vegades no sabem massa com hem d'actuar, ja sigui perquè tenim poca experiència o perquè són les primeres relacions amb una persona que coneixem poc. Els nervis sovint també poden jugar una mala passada, però aquestes 6 coses t'ajudaran a no fallar!

 


Versió sense playbuzz:

Sigues clar, però no mal educat
És important comunicar-se durant les relacions sexuals, ja que a vegades el llenguatge corporal no és suficient per entendre’s. De totes maneres digues les coses amb tacte perquè no hi hagi malentesos.

No sobreactuïs
No et forcis a dir coses que no sents. Hi ha gent, per exemple, que es pensa que dir t’estimo durant el sexe és la porta d’entrada a la passió. És una paraula important, no ho diguis si no és així ni facis veure que sents coses que no sents.

No parlis malament dels teus/teves ex
Primer perquè és de mala educació, i segon perquè no és bona senyal que algú et parli d’altres persones mentre està tenint relacions amb tu. Simplement no parlis del teu o la teva ex.

Res de mòbils
HI ha gent a qui li costa molt desenganxar-se del mòbil, fins i tot durant el sexe. Oblida-te’n quan estiguis tenint relacions sexuals amb algú. No hi haurà distraccions i el gaudireu molt més!

No et passis amb les “floretes”
Ser massa embafador/a també pot ser dolent. De la mateixa manera podràs detectar quan t’estan afalagant honestament o quan és amb segones intencions.

Parlar explícitament
Està molt bé parlar explícitament quan estàs en plena relació sexual amb algú, hi ha gent a qui li encanta! Això sí, quan coneixes poc una persona o us hi acabeu de posar, és millor fer insinuacions sense passar-te!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: