Logotip de Adolescents.cat

Podem saber si una relació s'acaba per com escrivim

per Redacció, el 25 de març de 2021 a les 06:00
Es pot preveure una ruptura amorosa per com parlem i escrivim? Una investigació de la Universitat de Texas ha monitoritzat i analitzat el llenguatge a les xarxes socials de més de 6.800 persones que han passat per una ruptura sentimenta i conclou que sí, que hi ha indicis.

Investigadores de la Universitat de Texas, a Austin, han fet un estudi sobre el llenguatge de les ruptures sentimentals i l’han publicat a la revista Proceedings of the National Academy of Sciences. Han fet una anàlisi a fons de les publicacions de més de 6.800 usuaris a la xarxa social Reddit, i han determinat que els patrons lingüístics comencen a canviar tres mesos abans que es produeixi la ruptura sentimental.

A continuació et resumim les red flags, els símptomes que poden preveure que una relació sentimental s'acaba. 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: