Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 27 de març de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!


 


Versió sense Playbuzz:

Aquest març una empresa encarregada de la gestió integral del servei de menjador a diverses escoles de Barcelona ha estat més de 15.600 euros per discriminar salarialment les dones. Els pagava un 39% menys per fer la mateixa feina que els homes.

L'empresa britànica WhatShed ha publicat diverses ofertes de feina per trobar jardiners virtuals dins del popular videojoc Minecraft. Concretament, els treballadors donaran un servei de consultoria a usuaris que vulguin millorar els seus jardins. 

Ah i això no és tot, els pagarà 60 euros/hora per fer-ho! A les monedes de Niue, un país situat a uns 2.400 quilòmetres de Nova Zelanda, hi podem trobar personatges famosos: des de personatges de Disney fins a actors d'Star Wars. 

Un peix a dins d'una copa gegant, no? Sí, però no exactament. És un artista acabant de pintar un quadre de mega realisme. 

Un dels trastorns psicològics més estranys és l'anomenat Boanthropy. Les persones que el pateixen creuen que són una vaca i actuen com a tal.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: