Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de març de 2021 a les 12:46
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys 
Fa un any et vaig dir que m'havies agradat però que ja no, i la veritat és que encara estic enamorada de tu... Anem a la mateixa classe i som bons amics. Sempre estem rient i sé que t'agrada una altra noia, però volia dir-te que encara m'agrades i que no et vull perdre mai del món. Ets un noi alt, sempre arribes tard a classe i el teu nom té tres lletres, un nom molt peculiar. Jo sóc baixeta, tinc pigues i els cabells rinxolats. No crec que llegeixis això, però si saps qui sóc, obra'm a whats plis. 

Noia, 14 anys 
Em vas estar tirant indirectes durant tot l'estiu o això m'han dit que eren. I jo sense enterar-me'n. Al tornar em vas preguntar si sortiria amb un amic... Si m'agradava algú, etc... Ara em comences a agradar, i va i em diuen que tens nòvia (la qual em cau molt bé). Anem a classes diferents. Tu ets ros i jo morena. No vull especificar més. 

Noi, 14 anys 
Tens els cabells negres i els ulls verds. Anem a la mateixa escola i vas a la mateixa classe que jo. No m'atreveixo gaire a parlar amb tu perquè em poso molt nerviós i quan et tinc a prop sóc una altra persona. Si veus això, ets la que ha fet mil i una extraescolars i les has acabat deixant quasi totes. T'estimo molt. 

Noi, 16 anys 
He mirat de trobar el teu insta, però no he pogut així que provo sort aquí. Ens creuem quasi cada matí anant a l'insti, intercanviem mirades sovint, tens uns ulls maquíssims i em sembles molt mona. Portes els cabells arrissats recollits amb una cua. Fa uns dies també ens vam creuar, tu anaves amb dues amigues i jo amb un amic. No sé, si saps qui sóc molaria parlar.

Noia, 14 anys
Ens va presentar la meva millor amiga per videotrucada i em vas semblar molt divertit... més tard et vaig haver de donar suport amb una relació tòxica que vas tenir... tinc por perquè ara m'has demanat lio i estic molt nerviosa. És tot molt estrany o almenys per mi perquè no pensava que ens féssim tan íntims... ets preciós, t'ho juro adoro el teu somriure vergonyós però alegre. 

Noi, 18 anys 
Fa molt que ens coneixem i sempre ens hem portat molt bé. Ara feia temps que no parlàvem i últimament sempre que coincidim a la classe, al pati o on sigui em vens a abraçar. A més aquests últims dies hem quedat els dos sols algun cop, però no ha passat res... Sóc un noi alt amb els cabells curts castanys. Si saps qui sóc obra'm si us plau, t'estimo!

Noia, 16 anys
Ets un noi que va a la meva classe. Vas de "cani" i de dur però en realitat ets super bona persona i sempre estàs ajudant als altres. Moltes vegades tornem junts en metro, i aquells 10min amb els que estic amb tu em fas riure molt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: