Logotip de Adolescents.cat

Així és com ens enganyen les postures a les fotos d'instagram

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2021 a les 08:26
La pressió estètica que tenim per culpa de les xarxes socials no para de créixer i nens, i sobretot nenes, cada cop més petits/es volen aprimar-se per assemblar-se als seus de TikTok i Instagram. TV3 ho va explicar la setmana passada en una notícia-reportatge que us recomanem veure.

Algun cop ja us hem parlat de la influencer Danae Mercer, però ens sembla important tornar-ho a fer. Aquesta noia americana mostra sense complexes l'enorme diferència que hi pot haver en un mateix cos en funció de les postures que fem. La Danae ens ajuda a veure que moltes de les coses que veiem a les xarxes estan molt lluny de la realitat. I, sobretot, ens anima a estimar el nostre cos per sobre de tot. Perquè és gràcies a ell que podem viure tantes experiències!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danae | Angles + Self Love (@danaemercer)




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: