Logotip de Adolescents.cat

Com aconseguir multiorgasmes: 3 consells per tenir-ne

per Redacció, el 19 de març de 2021 a les 12:10
Què vol dir ser multiorgàsmic o multiorgàsmica? Doncs, segons les nostres expertes del consultori, pot ser entès de diferents maneres: 

 Que mentre tens un orgasme te'n comença un altre 
 Que just quan acabes un orgasme pots tenir-ne un altre (orgasmes consecutius)
 Que pots tenir un orgasme i al cap de poca estona tenir-ne un altre (orgasmes consecutius) 

Aquest fenomen és més freqüent en les noies que en els nois i es pot treballar, és a dir, podem practicar per assolir orgasmes de manera seguida. Segons expliquen diverses sexòlogues en un article a El País, les tres claus que hem de tenir en compte són aquestes: 

 


Versió sense playbuzz
La concentració: és important centrar-nos en el moment eròtic que estem vivint per tal d'augmentar la nostra excitació. Així doncs, si ens estem tocant o ens estan tocant, és clau que la nostra ment estigui focalitzada en el plaer i no en altres coses. 

Estimular altres zones: Un cop s'ha arribat a l'orgasme, el clítoris sol estar hipersensible i pot ser que no us vingui de gust acariciar-lo més. És per això, que si voleu tornar a assolir el clímax, s'aconsella estimular altres zones erògenes, com els mugrons.

El joc: Si esteu en parella, una manera d'aconseguir orgasmes seguits, és jugar molt i estimular diverses zones. Això augmenta la necessitat de "descàrrega sexual" i fa que us sigui més fàcil tornar-vos a córrer. 

I els nois, poden ser multiorgàsmics? Com hem apuntat al principi de l'article sí, però requereix certa pràctica. Les sexòlogues aconsellen fer exercicis de Kegel i també treballar el "punt de no retorn". És a dir, frenar la intensitat quan s'està a punt d'arribar a l'orgasme. Aquesta pràctica, a la llarga i portada a terme de manera adequada, permet experimentar sensacions que proporcionen el mateix plaer que un orgasme amb ejaculació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: