Logotip de Adolescents.cat

EL PODCAST: Coneixem els professors de la Juliana Canet

per Redacció, el 19 de març de 2021 a les 08:12
*et recomanem posar-te auriculars per tenir una experiència mil

Us deixem amb els temes dels quals hem parlat al programa. Al costat de cada un trobareu al minut en què comencem perquè pugueu escoltar el que més us interessi.


 Minut 00:00-00:11 Nostàlgia: Bruno Mars, el trobador del s.XXI
El mes de març és un bon moment per dedicar-li una secció nostàlgica a en Bruno. En Bruno Mars, és clar. Fem un viatge en el temps per escoltar els seus grans temacles i ens adonem que poca gent sap cantar-li a l’amor tal com fa ell. Hauria estat un bon trobador a l’època medieval? No en tenim proves, però tampoc dubtes.



 Minut 00:11- 00:23 Incompreses:  Saltar-se la llei està malament, però.
En Bru Esteve i en Joan Grivé parlaran avui de Joan Laporta i la seva poca vergonya a l’hora de transgredir certes normes. Arran d’això, se centraran en lleis històriques que han limitat l’ús del tabac i parlaran de fins quin punt són obeïdes.

 Minut 00:23- 00:34 BreadTube, l’activisme per invisibilitzar l’extrema dreta a Youtube
Els 'breadtubers' són un grup de youtubers d’esquerra que s’han organitzat per invisibilitzar l’ultradreta a les xarxes. Utilitzen els mateixos títols, descripcions i etiquetes que les personalitats d'extrema dreta de YouTube, de manera que el seu contingut es recomana als mateixos espectadors i desmunten els seus discursos

 Minut 00:34- 01:00 Professors, capítol 7: coneixem les mestres de la Juliana Canet
Última entrega de la sèrie que ens ha permès conèixer els professors de catalans com Rosalia, Piqué o els germans Gasol. I quina millor manera de fer-ho que visitant l’Institut Pla Marcell de Cardedeu per xerrar amb la Màrian i la Victòria, professores de la Juliana Canet a l’ESO. Era tan xerrameca com ara, a l’aula? Seria una bona mestra? Ho descobrim!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: