Logotip de Adolescents.cat

Quins mètodes anticonceptius hi ha i què he de saber sobre cada un?

per Redacció, el 23 de març de 2021 a les 06:00
El Departament de Salut ha posat en marxa l'eina web 'Decisions Compartides en Anticoncepció', a través de la qual vol ajudar a decidir sobre l'anticoncepció. Així podràs tenir tota la informació i saber quin és el millor mètode anticonceptiu per a tu. 

L'eina et permet identificar les preferències a l'hora de la tria d'un mètode o un altre. Hi ha fins a 24 opcions, informació sobre cadascun d'aquestes mètodes i una graella d'opcions amb aspectes relacionats amb l'eficàcia, la protecció enfront infeccions de transmissió sexual, utilització i si conté hormones o no, entre d'altres.

Experiències personals


A la web també hi podràs torbar testimonis de persones i una secció de preguntes freqüents. El consultori ha estat elaborat per especialistes en salut sexual i reproductiva de la Universitat Rovira i Virgili i l'Hospital Joan XXIII.
Preservatiu masculí, preservatiu femení, diafragma, caputxó cervical, esponja vaginal... ja els coneixies tots?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: