Logotip de Adolescents.cat

El millor dia i la millor hora per tenir sexe, segons la ciència

per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 09:56
Hi ha algun dia de la setmana que sigui millor que un altre a l'hora de mantenir relacions sexuals? Segons un estudi dut a terme per la London School of Economics and Political Science, sí: els dijous. Els investigadors van arribar a aquesta conclusió després d'analitzar les activitats que realitzem en el nostre dia a dia i com aquestes afecten el nostre estat d'ànim i desig.

Segons l'estudi, el dilluns és el pitjor dia de tots: representa la tornada a la rutina i això fa que estiguem de mal humor. Els dimarts són el dia a més productiu de la setmana, per tant, els acostumem a dedicar a la feina i als estudis. Els dimecres s'acumula el cansament dels dimarts i preferim descansar. Els divendres, els dissabtes i els diumenges, socialitzem i tenim moltes activitats programades. Això fa que quan arribem a casa, estiguem cansats i no tinguem gaires ganes de tenir relacions.


Kissing Couple GIF by memecandy

És per tot plegat que els dijous es converteixen en el dia ideal per practicar sexe: s'apropa el cap de setmana, estem descansats i milloren el nostre estat d'ànim i desig sexual. Almenys, això és el que asseguren els investigadors. 


Però això no és tot, segons la ciència també hi ha una "hora ideal" per a fer-ho: les 6 del matí. Sí, ho sabem, pot semblar massa aviat, però és el moment del dia en què els nivells de testosterona i estrògens –hormones relacionades amb el desig sexual- són més elevats.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: