Logotip de Adolescents.cat

EL PODCAST: Casos Oberts. Capítol 14: Assassinats als pantans: segona part amb un quart crim

per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 08:21
*et recomanem posar-te auriculars per tenir una experiència mil

Us deixem amb els tres temes dels quals hem parlat al programa. Al costat de cada un trobareu al minut en què comencem perquè pugueu escoltar el que més us interessi.


 Minut 00:00-00:11 Nostàlgia: Recreació d’una nit de discoteca abans del coronavirus
No som els primers a dir-vos-ho, però no deixa de ser una veritat com una casa de pagès: ja fa 1 any que ens van confinar per la Covid-19. I avui, més nostàlgics que mai, intentarem recrear com va ser l’última nit de festa de molta gent. S’acabaran embolicant en Roger i la Juliana, per fi? Haureu d’esperar-vos al final de la secció.



 Minut 00:11- 00:23 Incompreses:  Una dosi de seny
En Bru Esteve i en Joan Grivé parlaran de la suspensió de la vacuna  d’AstraZeneca a diversos països, Catalunya entre ells. Fins quin punt té sentit? Què provoca trombes i què no? Ho parlarem amb experts? No, ho parlarem amb en Bru i en Joan. 

 Minut 00:23- 00:34 Bloc informatiu: Conseqüències de l’atur juvenil: tornar a casa dels pares


 Minut 00:34- 01:00 Casos Oberts. Capítol 14: Assassinats als pantans: segona part amb un quart crim
En l’anterior capítol, el periodista de successos i tribunals Pau Esparch ens va explicar que tres embassaments de Catalunya, el de Susqueda, el de Boadella i el de Foix, havien sigut l’escenari d’assassinats que han passat els últims quatre anys. Com que no vam tenir temps de parlar de Foix, més conegut com el cas de la Guàrdia Urbana, el recuperem i afegim un quart crim que va passar fa 10 anys al pantà d’Utxesa, a Lleida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: