Logotip de Adolescents.cat

Així és Brooke Monk, la tiktoker que molta gent compara amb Selena Gómez

per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 06:00
Brooke Monk és una jove estatunidenca de divuit anys amb més de 14,3 milions de seguidors a TikTok. La jove ha guanyat una gran popularitat a les xarxes per la seva similitud amb la cantant Selena Gómez, una de les estrelles més grans de la cultura del pop. 

De fet, té un vídeo molt viral, amb més de 390 mil reproduccions, on es maquilla de manera similar a la cantant de "Lose You to Love me":

 

Es calcula que la jove ha guanyat uns 250.000 dòlars a la plataforma de ball i de sincronització de llavis, creant contigut molt divers, però en especial de maquillatge i vídeos humorístics.  Brooke també s'ha fet popular a YouTube (amb gairebé 400 mil subscriptors) i Instagram (amb 1,4 milions de seguidors).
 






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: