Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 20 de març de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:

Una persona passa, de mitjana, 336 hores fent petons durant tota la seva vida. 

El museu Corpus, a Holanda, ens proposa viatjar literalment a l'interior d'un cos humà. La meitat de l'edifici és una figura humana de més de 30 metres d'alçada i els visitants s'hi introdueixen per tal d'observar com és un cos des de dins. 

Si vius fins als 80 anys, hauràs vessat uns 80 litres de llàgrimes i la majoria d'elles hauran estat segregades per mantenir humits els teus ulls. 

Els decorats del paper higiènic serveixen perquè el paper s'adhereixi millor a la teva pell i així eliminar qualsevol impuresa. 

El creador dels Chupa Chups va ser Enric Bernat i el seu logo va ser obra d'en Salvador Dalí, qui va trigar només una hora a donar forma a la margarida amb el nom dels dolços a dins.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: