Logotip de Adolescents.cat

Què és la regla dels 6 minuts i per què et farà gaudir més del sexe?

per Redacció, el 16 de març de 2021 a les 10:13
Hi ha moltes maneres de millorar les nostres relacions sexuals i algunes de molt senzilles, com per exemple la regla dels 6 minuts. I en què consisteix? Doncs, com el seu nom indica, es tracta de dedicar un mínim de sis minuts als jocs previs: petons, carícies, abraçades... 

Encara que pugui semblar que no té molta importància, el cert és que aquests petits gestos previs augmenten el plaer durant el sexe. Així ho assegura un estudi dut a terme pel Consell d'Informació i Educació Sexual del Canadà. I és que, el 61% de les 1.500 persones enquestades van assegurar que els costava més arribar a l'orgasme si abans no havien aplicat la regla dels 6 minuts. 

Segons els experts, aquests jocs previs ens ajuden a relaxar-nos i a sentir-nos còmodes, dos factors que afavoreixen l'excitació i incrementen la sensibilitat. Us deixem amb un rànquing publicat el 2018, sobre les 5 coses que més ens estimulen abans de les relacions sexuals.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: